Wat verwacht je van ons?

Dromen zijn mooi...

Maar ontdekken

dat de werkelijkheid

nog véél mooier is...

Dat is reizen

Mijn wereld, jouw droom

Het mooiste plekje op aarde? Dat is voor iedereen anders. Jouw plekje ontdekken is mijn missie. Zoek je persoonlijk reisadvies voor je vakantie dicht bij huis, of net héél ver weg? Doe dan beroep op mijn jarenlange ervaring als reisagent en mijn passie voor reizen. Hoorde je al over het land van vuur en ijs’, ‘het land van de Sami’, ‘One Happy Island’ of ‘The land of stars and stripes’? Ik nodig je graag uit in mijn reisbureau om je er meer over te vertellen.

Mijn wereld, jouw droom
Jouw droom, mijn wereld?

Jouw droom, mijn wereld?

Als reiskantoor vertegenwoordigen wij natuurlijk de volledige wereld. Maar toch zijn we in een aantal zaken gespecialiseerd:

Een cruise: voor elk wat wils

Bij het plannen van je vakantie denk je er misschien niet meteen aan, maar ben je al eens op cruise geweest? Het is de ideale manier om de wereld te verkennen, ook met kinderen. Op die manier verken je de hele wereld want er is voor elk wat wils. Ook voor wie het vliegtuig niet wenst te nemen hebben we cruises.

Een cruise: voor elk wat wils
Magisch en ongerept: IJsland en Lapland

Magisch en ongerept: IJsland en Lapland

Blijf je liever aan wal dan kan ik je een rondreis naar IJsland aanraden. Het is een wondermooi land met ongerepte natuur op nog geen 3 uur vliegen. Heb je trouwens het noorderlicht al gezien? Dat kan in IJsland maar ook in Lapland. Ervaar zelf hoe het winters leven boven de Finse Poolcirkel eruit ziet en kies voor de spannende activiteiten als huskytochten, sneeuwscootersafari’s en zo veel meer…

Een rondreis vol cultuur of natuur: Noord-Amerika

Heb je het liever warmer? Geen nood. Ook hier hebben we een aantal lievelingen. Een rondreis Noord-Amerika bijvoorbeeld. Ontdek met ons de bruisende steden zoals New York, Las Vegas, San Francisco of Los Angeles. Of heb je het meer voor de natuur? Dan bieden we u Grand Canyon, Yellowstone National Park, Penelope Canyon, Bryce Canyon, Zion National Park, Yosemite national Park,…

Een rondreis vol cultuur of natuur: Noord-Amerika
Steeds een reis die bij jou past.

Steeds een reis die bij jou past.

Natuurlijk kunnen we je ook helpen voor safari’s en à la carte reizen. Hoe moet je huwelijksreis eruit zien? Het moet dé reis van je leven worden, joúw ultieme droomreis. Natuurlijk helpen wij je hierbij ook graag.

Geen verloren wachttijd in ons reiskantoor

Een persoonlijk reisadvies vraagt wat tijd en daarom ben ik er voor jou op woensdag enkel op afspraak. Op die manier kan ik je in mijn reiskantoor ontvangen zonder dat je moet wachten. Heb je een drukke agenda en kun je je tijdens onze openingsuren niet vrijmaken? Dan ontvang ik je ook graag ’s avonds of op zaterdagnamiddag op afspraak. 

Geen verloren wachttijd in ons reiskantoor

Contacteer ons

{{model.name}}

{{model.phone}}

{{model.email}}

Kies je Selectair reisagent.


zoeken

Geef een geldige postcode of locatie op.